• Telefon

  0727 586 472

 • Str. Porumbacu, Nr. 12

  Bucuresti

 • Luni - Vineri

  09.00 - 16.00

Sistemul modular de epurare a apelor uzate

 

Sistemul modular de epurare a apelor uzate menajere, este un sistem flexibil, dispunand de unitati ce pot fi perfect adaptate comunitatilor mici (sate si orase sau chiar cartiere rezidentiale), dar in acelasi timp asigura fara probleme, organizate in statii de epurare, epurarea apelor uzate chiar si pentru comunitati de peste 10 000 de persoane, asa cum deja s-a demonstrat cu succes, oferind cea mai buna solutie, cu costuri initiale si costuri de intretinere si exploatare reduse si eficienta ridicata. Constructia modulara permite adaptarea sistemului in functie de necesitatile specifice, sistemul avand o deosebita flexibilitate, permite achizitionarea si integrarea modul cu modul, in functie de nevoile de moment ale comunitatii pe care o deserveste, putand sa fie completat sau, dimpotriva diminuat, pentru a ramane eficient si ieftin.

Sistemul are o serie de avantaje importante fata de alte sisteme de pe piata, dintre care cele mai importante sunt:

 • Simplitatea metodei se reflecta in simplitatea modului de operare si in costurile de intretinere scazute
 • Cu ajutorul acestei tehnologii veti economisi peste 50% din cantitatea de energie necesara oricarei alte solutii tehnice similare de pe piata. Aceste cheltuieli ( in cazul modulelor RBC) sunt atat de mici incat pot fi sustinute de orice tip de sursa alternativa de energie, cum ar fi, de exemplu, energia solara.
 • Spatiul ocupat de instalatie este cu pana la 50% mai mic decat al oricarui alt tip de sistem de epurare
 • Sistemul nu incomodeaza nici fonic nici olfactiv, permitand amplasarea sa chiar si in centre rezidentiale
 • Materialele care sunt implicate in constructia acestui sistem de epurare, nu se corodeaza si nu se consuma, astfel incat fiabilitatea sistemului este ridicata, iar produsul rezultat respecta in totalitate, in orice perioada a functionarii sale, standardele in vigoare, chiar si pentru o crestere de peste 80% a substantelor poluante in apele menajere tratate.
 • Datorita impactului minim asupra mediului ambiant, sistemul poate fi amplasat atat la suprafata pamantului, la semi-adancime sau la subsol, fara nici un fel de pericol nici pentru mediul inconjurator si nici pentru operatori.
 • Sistemul realizeaza pe langa denitrificarea si defosfatarea apelor uzate reziduale menajere, efluentul rezultat fiind foarte potrivit pentru irigatii, sau pentru utilizarea sa ca apa industriala